Welkom op onze website

 
 

Tiptop dakbedekking is een jong en flexibel bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en bedekken van al uw daken. Wij zijn gevestigd in eindhoven en hebben ervaring in dakbedekkingen en dakisolatie.

Tiptop dakbedekking is dé specialist op het gebied van platte en hellende  daken. Wij snappen als geen ander dat een dak een belangrijke functie vervult in het waterdicht houden van een gebouw. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in bitumineuze daken, epdm daken, zinkwerken en shingle daken. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie project het kan bij ons allemaal. Daarnaast zijn we ook sterk in dakonderhoud en onderhoudscontracten, dit met als doel het ontzorgen van de klant. 

Alles in één tiptop dakbedekking houdt van alles in één! Daarom verzorgen wij uw dak volledig naar uw wens, ook wanneer uw houtwerk en/of loodwerk aan vernieuwing toe is! Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten en vinden het belangrijk om helder advies te geven. Omdat wij vooral brandveilig werken, maken steeds meer partijen de keuze om met ons de samenwerking aan te gaan. Wij werken door heel Nederland en zijn er als bedrijf op uit om langdurige relaties op te bouwen waarbij een goed waterdicht resultaat centraal staat.

Onze bedrijfsleiding is VCA-gecertificeerd (Veiligheids Certificaat Aannemers).

Dit geeft u de garantie, dat wij de werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren, zowel voor onze klant, als voor ons personeel.